070 - 3 830 830

Taxi Voorburg

Taxi Centrale Voorburg

Taxi in Voorburg - Bel 070 3830830

Bent u op zoek naar een taxibedrijf in de omgeving van Voorburg? Dan moet u de Haagsche City Tax zeker overwegen. Ondanks dat wij zijn gevestigd in Den Haag kunnen we voordelig naar u toekomen en Voorburg, of u ernaartoe brengen natuurlijk. Voor de regio Voorburg hebben we geen vaste tarieven voor bijvoorbeeld een rit naar het centrum van Rotterdam of een van de luchthavens, maar u kunt gewoon reizen met een kilometertarief. U wordt altijd rondgereden door gediplomeerde chauffeurs die zowel vloeiend zijn in het Nederlands als het Engels. U wordt in Voorburg in luxe rondgereden, namelijk in een nette Mercedes E-klasse.

Boekingsmogelijkheden

Wilt u een ritje boeken vanuit Voorburg met de Haagsche City Tax? Dan kunt u ons uiteraard gewoon bellen op ons telefoonnummer dat u kunt vinden op de website. Deze telefoons zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bemand. U kunt ons dus altijd bereiken via deze manier. Wat gemakkelijker is het misschien om een ritje te reserveren via de app die wij recentelijk in zowel de Google PlayStore als de App Store hebben geplaatst. In de app kunt u gelijk aangeven wat uw eindbestemming is en hier staat ook gelijk aangegeven wat dit gaat kosten. Betalen kunt u gelijk doen, nog voordat de rit is geweest. Zo hoeft u ook geen contant geld meer mee te nemen. U ontvang bovendien ook nog eens 10 procent korting als u via de app reserveert.

Grotere groepen en betalen

Zoals gezegd rijden wij standaard in een Mercedes E-klasse, maar voor grotere groepen kunnen wij een taxibusje inschakelen. Ook deze is overigens van het automerk Mercedes. Deze busjes vervoeren maximaal 8 personen tegelijk. Betalen kan met creditcards, pinpassen, contant geld en tegenwoordig ook op rekening. Deze rekening kunt u periodiek betalen, en u hoeft dan niet steeds voor elke rit geld over te maken. Dat kan dan bijvoorbeeld 1 keer in de maand.