Taxibus in Den Haag

070 - 3 830 830

Taxibus in Den Haag

Op zoek naar een taxibus in Den Haag? Bel dan Haagsche City Tax voor taxibusjes in de regio Den Haag met ruimte voor 8 personen. Haagsche City Tax is een gerenommeerd taxibedrijf in Den Haag met ruim 25 jaar ervaring. Wij regelen personenvervoer voor leden van de tweedekamer, Shell en KPN. Een taxibus in Den Haag bestellen is eenvoudig bij Haagsche City Tax, u hoeft alleen onze meldkamer te bellen via het volgende nummer: 070 - 3 830 830M.

In de taxibus afrekenen met pinpas of creditcard

Wilt u een taxibus bestellen in Den Haag en afrekenen met uw pinpas of creditcard? Dat kan bij Haagsche City Tax. Wij accepteren bankpassen en creditcards zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opnemen van geld. U hoeft zo niet om te rijden om nog even langs een pinautomaat te rijden en dat scheelt tijd en geld.

Taxibus in Den Haag reserveren

Wilt u online een taxibus in Den Haag reserveren? Dat kan online via Haagsche City Tax. Online een taxibus voor 8 personen reserveren voor groepen, bijvoorbeeld tijdens evenementen of na een nacht uitgaan is van tevoren al mogelijk. Als u de rit doorgeeft kunnen wij berekenen de kosten voor uw rit met een taxibus. Bij ons kunt u zonder extra kosten veilig betalen met uw pinpas of creditcard. Bij Haagsche City tax kunt u dus een taxibus in Den Haag bestellen en veilig betalen.

Taxibus van Schiphol naar Den Haag

Na uw vakantie opgehaald worden van Schiphol? Reserveer dan een taxibus van Schiphol naar Den Haag via Haagsche City Tax. Wij zorgen ervoor dat u na uw reis weer veilig thuiskomt. Geen gesjouw met koffers maar comfortabel voor uw deur afgezet worden met al uw bagage door een van onze chauffeurs. Een taxibus tot 8 personen reserveren kan via het volgende nummer: 070 - 3 830 830