Personenvervoer Den Haag

070 - 3 830 830

Personenvervoer Den Haag

Personenvervoer Den Haag door Haagsche City Tax. Onze taxicentrale is 24 uur per dag bereikbaar: 070 - 3 830 830. Wij regelen al 25 jaar lang het taxivervoer voor grote bedrijven en instellingen in en om Den Haag zoals Shell, KPN en de tweede kamer. Haagsche City Tax regelt personenvervoer in en om Den Haag. Wij bieden scherpe prijzen aan voor ritten van en naar Schiphol, luchthaven Rotterdam en de luchthaven van Eindhoven. Wilt u gebruik maken van uw pinpas of creditcard in de taxi? Geef dat aan en wij zorgen voor de mogelijkheid om te pinnen in de taxi of te betalen via creditcard.

Personenvervoer aanvragen via ons formulier

Wilt u online een taxi reserveren in de regio Den Haag? vul het formulier in op onze website en reserveer een taxi online. U kunt ook gewoon bellen en ons doorgeven welk soort vervoer u wenst. Onze taxicentrale voert ook koeriersdiensten uit in de regio Den Haag, de rest van Nederland en diverse landen in Europa. Bent u geïnteresseerd in onze tarieven? Kijk dan onder taxi prijzen wat uw rit kost.

Personenvervoer Den Haag door een betrouwbare taxicentrale

Altijd een nette en gekwalificeerde chauffeur, netjes in pak gekleed als u een taxi via Haagsche City Tax besteld. Comfortabel vervoer in een Mercedes E-Klasse naar uw gewenste bestemming. Bent u dus op zoek naar een nette aanbieder van personenvervoer in Den Haag, Zoetermeer, Delft of Scheveningen? Bel dan Haagsche City Tax, onze 24 uurs taxicentrale staat 24 uur per dag voor u klaar en is bereikbaar via 070-3882828 en 070 - 3 830 830. Wilt u online taxi vervoer reserveren? Vul dan online het formulier in en maak uw wensen kenbaar. In onze taxi kunt u contant, met pinpas en creditcard betalen. Personenvervoer Den Haag door Haagsche City Tax, reserveer hier.