City Tax Den Haag

De hoogste standaard in kwalitatief particulier en zakelijk vervoer

070 - 3 830 830

Boek uw taxi in Den Haag

Taxi boeken in Den Haag

Zoekt u particulier/zakelijk vervoer per taxi of taxibusje in de regio Den Haag en omstreken? Neem dan contact op met Haagsche City Tax. Wij bieden u hoge kwaliteit service tegen zeer scherpe tarieven.

Onze taxi chauffeurs zijn gekwalificeerd, netjes gekleed in pak en brengen u met een Mercedes E-Klasse naar de gewenste bestemming.

Bent u dus op zoek naar een aanbieder van particulier vervoer in Den Haag en omstreken? Bel dan Haagsche City Tax, wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Wilt u een taxi online reserveren? Vul dan online het formulier in en maak uw wensen kenbaar.

Taxi van Den Haag naar Schiphol

Wij brengen u van Den Haag en omstreken naar Schiphol met de taxi of vervoeren u eventueel met een taxibusje naar Schiphol. Met Haagsche City Tax begint u rustig aan uw vakantie of zakenreis.

Zo kunt u besparen op lang parkeren op Schiphol, kunt u rustig lezen als er een file staat en kunt u uw bagage direct op een trolley zetten en richting de vertrekhal op Schiphol lopen om in te checken voor uw vlucht.

Wilt u van tevoren een taxi van Den Haag naar Schiphol reserveren?

Reserveer een taxi naar de luchthaven online of bel ons.

Taxi van Schiphol naar huis

Na uw vakantie of zakenreis opgehaald worden van Schiphol? Reserveer dan een taxi van Schiphol naar Den Haag bij Haagsche City Tax.

Wij zorgen ervoor dat u na uw reis weer veilig thuiskomt. Geen gesleep en gesjouw met koffers maar voor uw deur afgezet worden met al uw bagage door een van onze chauffeurs.

Wij zorgen er voor dat u met de taxi ontspannen weer thuiskomt.

Reserveer een taxi vanuit de luchthaven online of bel ons. Uw chauffeur staat 30 minuten na landing bij het meetingpoint in de centrale aankomsthal met een bord met uw naam en vluchtnummer.

Q8
Eerste kamer
Fugro
Hilton
Leonardo hotel
Taqa
Eden Babylon
Kasteel de Wittenburg
Flamingo Paradise
Easy hotel
Best Western Plus