Taxi Wassenaar

070 - 3 830 830

Taxi Centrale Wassenaar

Taxi in Wassenaar? Bel 070 - 3 830 830

Op zoek naar een taxibedrijf met tientallen jaren ervaring en een uitstekende service? Dan is Haagsche City Tax zeker een bedrijf dat u moet overwegen. We zien actief in de regio Den Haag en komen dus ook in Wassenaar. We hebben een aantal vaste tarieven voor bijvoorbeeld een reis vanuit Wassenaar naar een van de bekendere vliegvelden in Nederland, maar werken uiteraard ook gewoon per minuut of kilometer als u dat wilt. Ons bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en we werken uitsluitend met competente chauffeurs die uiteraard over alle diploma’s en benodigde papier beschikken.

Bestel uw taxi vooraf

Wilt u niet voor verrassingen komen te staan en weet u van tevoren wanneer u met de taxi wilt reizen? Dan kunt u bij de Haagsche City Tax op meerdere manieren een ritje boeken en vastleggen. We zijn 24 uur per dag te bereiken op ons vaste telefoonnummer waar u zowel in het Nederlands als Engels een afspraak kunt maken. Naast onze telefoon zijn er nog andere manieren waarop u contact met ons kunt opnemen. Zo hebben we een app waarop u afspraken kunt maken voor een taxi, en kunt u ook onze website raadplegen. Genoeg manieren om snel en gemakkelijk een taxi te bestellen! Zoals gezegd kunt u vanuit Wassenaar zowel vaste ritten bestellen als gewoon afgezet worden op een locatie naar keuze.

Vanuit Wassenaar naar het vliegveld

Met de Haagsche City Tax kunt u vanuit Wassenaar zowel rechtsreeks naar Schiphol als naar Rotterdam Airport worden gebracht. Voor de rit naar Rotterdam Airport betaalt u € 0,00. U hoeft dus niet steeds te letten op de teller die oploopt, maar van tevoren wordt gewoon afgesproken wat het totaalbedrag wordt voor de rit. Vanuit Wassenaar bieden we zo’n vast tarief ook aan voor de rit naar het centrum van Rotterdam. Hiervoor betaalt u € 95,00

Betaalmogelijkheden

Bij de Haagsche City Tax hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de manieren waarop u de betaling kunt volbrengen. Zo accepteren wij alle creditcards en kunt u die dus gewoon gebruiken na uw rit. Ook kan u uw pinpas gebruiken, of gewoon met contant geld betalen in de taxi. Iets nieuws dat wij sinds kort aanbieden is het betalen met iDEAL in de taxi. Dit moet u van tevoren wel aangeven. Reist u vaker met de Haagsche City Tax? Dan is het rijden op rekening misschien een goed idee. U betaalt dan per periode alle ritten die u heeft afgelegd. Vaak wordt er voor een maandelijkse periode gekozen. Deze optie is helemaal handig voor bedrijven wiens werknemers geregeld gebruik maken van onze diensten. De werknemers hoeven dan niks voor te schieten en hoeven zich niet druk te maken over het betalen van de ritten.