Taxi Scheveningen

070 - 3 830 830

Taxi Scheveningen – Bel 070 - 3 830 830

Taxi in de buurt van Scheveningen?

Heeft u een taxi of taxibusje nodig in de buurt van Scheveningen? Wij zijn gevestigd in Den Haag maar vervoeren u ook voordelig als u vanuit, of naar Scheveningen wilt reizen. Wij zijn een bedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat en al die jaren richten wij ons op het bieden van goede kwaliteit service. Dat ziet u terug in onze gediplomeerde en nette chauffeurs. Zij beschikken over de juiste papieren, spreken zowel vloeiend Engels als Nederlands en zijn vriendelijk. Als we u rondrijden kunt u er vanuit gaan dat onze chauffeurs in pak zijn gekleed en u in een nette Mercedes E-klasse rondrijden.

Uw taxi vanaf Scheveningen vooraf boeken

Voor extra gemak bieden wij u meerdere mogelijkheden om uw taxirit (ruim) van tevoren te boeken. Uiteraard kunt u ons bellen op ons vaste telefoonnummer. Dit nummer is 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar. Reserveren gaat tegenwoordig echter vaker online. Dat kan zowel via onze website als via onze recent gelanceerde app. Boekt u via de app? Dan krijgt u 10% korting! Met de app is het bovendien zo, dat u van tevoren al aan kunt geven waar u naartoe wilt. U kunt direct betalen en hoeft hierdoor geen cash geld meer mee te nemen als u op stap gaat. Via de app kunt u ook uw chauffeur, wagensoort en prijs kiezen. Kiest u voor een luxere wagen? Dan betaalt u wat meer.

Betaalmogelijkheden Haagsche City Tax

U kunt bij Haagsche City Tax met uw creditcard betalen, uw pinpas, of zelfs met iDEAL in de taxi. Als u vaker gebruik maakt van de Haagsche City Tax in Scheveningen kunt u er ook voor kiezen om een rekening aan te maken, en deze periodiek te betalen. Zo hoef je niet steeds bezig te zijn met het betalen van uw ritjes. Vooral handig voor bedrijven waarvan hun werknemers vaak met de taxi gaan.