Taxi Den Haag Schiphol

070 - 3 830 830

Taxi van Den Haag naar Schiphol?

Taxi naar Schiphol - Bel 070 - 3 830 830

Reist u vanaf Schiphol maar heeft u geen zin in de onvoorspelbaarheid van het openbaar vervoer? Dan kun je overwegen om te reizen met de taxi. Met onze dienst kunt u voor slechts € 74,00 met de taxi van Den Haag naar Schiphol. Haagsche City Tax is een bedrijf dat hoge kwaliteitsservice erg belangrijk vindt. Daarom zal u altijd goed behandeld worden door de chauffeurs, die overigens allemaal gekwalificeerd zijn en u netjes in pak van en naar Schiphol kunnen vervoeren.

Vooraf boeken

Als u ruim van tevoren een taxirit wilt boeken kan dat bij de Haagsche City Tax kan dat op meerdere manieren erg gemakkelijk. Zo is het mogelijk om ons te bellen op het vaste nummer, of kunt u het internet gebruiken.

Via de website kunt u precies aangeven wanneer u wilt vertrekken naar de luchthaven of wanneer u weer wilt terugkeren. Door onze recent gelanceerde app is het zelfs nog gemakkelijker om een rit te boeken bij een van onze chauffeurs. Het is mogelijk om 24 uur per dag contact met ons op te nemen om een ritje te boeken, ook de telefoons zijn altijd bemand.

Vervoersmogelijkheden

Voor de reis van Den Haag naar Schiphol staat er altijd een Mercedes E-klasse voor u klaar. Bent u met meer dan 4 personen? Dan kunnen wij gebruik maken van een Mercedes taxibusje. Gewoon even aangeven bij het reserveren van uw reis en de benodigde capaciteit wordt voor u geregeld. Overigens kunnen onze chauffeurs zowel Engels als Nederlands waardoor wij ook internationale klanten kunnen vervoeren en hen goed te woord staan.

Betaalmogelijkheden

Nadat u uw reis hebt gehad kunt u uiteraard bij ons in de taxi betalen. Dat kan op verschillende manieren.

Zo accepteren wij alle creditcards en is het mogelijk om te pinnen na uw rit. Vindt u dit te veel moeite en reist u geregeld met onze taxi’s? In dat geval bieden wij ook een periodieke rekening aan. U ontvang dan bijvoorbeeld eens per maand een rekening waar alle gemaakte ritten in zijn opgenomen. Deze kunt u nu gemakkelijk betalen via acceptgiro. Deze betaalmethode wordt vooral gebruikt door bedrijven waar meerdere werknemers gebruik maken van onze taxi’s. Zo hoeven de werknemers zich niet druk te maken over de betaling.

Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om cash af te rekenen in de taxi, en kunt u ook gebruik maken van iDEAL in de taxi, mits u dit van tevoren aangeeft.

Tarieven

Op het traject Den Haag – Schiphol betaal je € 74,00 per taxi. Wilt u terug naar Den Haag vanaf de luchthaven, dan bent u een tientje meer kwijt; €75,-. Bij een taxibusje werken we niet met vaste bedragen, maar met een opstaptarief van € 7,33 en een kilometertarief van € 3,34

Taxi van Den Haag naar Schiphol

Met Haagsche City Tax begint u rustig aan uw vakantie of zakenreis. Met een taxi van Den Haag naar Schiphol of eventueel met een taxibusje naar Schiphol. Zo kunt u besparen op lang parkeren op Schiphol, kunt u rustig lezen als er een file staat en kunt u uw bagage direct op een trolley zetten en richting de vertrekhal op Schiphol lopen om in te checken voor uw vlucht. Wilt u van tevoren een taxi van Den Haag naar Schiphol reserveren? Reserveer een taxi online of bel ons 070 - 3 830 830

Taxi van Den Haag naar Schiphol Bestellen

Na uw vakantie opgehaald worden van Schiphol? Reserveer dan een taxi van Schiphol naar Den Haag bij Haagsche City Tax. Wij zorgen ervoor dat u na uw reis weer veilig thuiskomt. Geen gesleep en gesjouw met koffers maar voor uw deur afgezet worden met al uw bagage door een van onze chauffeurs. Wij zorgen er niet alleen voor dat u ontspannen op reis gaat, maar ook dat u met de taxi ontspannen weer thuiskomt vanaf Schiphol naar Den Haag en omstreken. Wilt u van tevoren een taxi van Schiphol naar Den Haag reserveren? Reserveer een taxi online of bel ons 070 - 3 830 830