070 - 3 830 830

Taxi Scheveningen

Taxi Scheveningen - Bel 070 3830830

Taxi in de buurt van Scheveningen?

De Haagsche City Tax kan u uitstekend te hulp schieten in de omgeving van Scheveningen. Wij zijn gevestigd in Den Haag maar toch vervoeren wij u ook voordelig als u vanuit, of naar Scheveningen wilt reizen. Wij zijn een bedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat en al die jaren richten wij ons op het bieden van goede kwaliteit service. Dat merkt u terug aan onze chauffeurs. Allemaal beschikken ze over de juiste papieren, spreken ze zowel vloeiend Engels als Nederlands en zijn ze erg vriendelijk. Als we u rondrijden kunt u ervanuit gaan dat onze chauffeurs in pak zijn gekleed en u in een nette Mercedes E-klasse willen rondrijden.

Boek uw taxi Scheveningen van tevoren

Voor extra gemak bieden wij u meerdere mogelijkheden om uw taxirit (ruim) van tevoren te boeken. Dit kan op meerdere manieren. Uiteraard kunt u ons gewoon bellen op ons vaste telefoonnummer. Dit nummer is 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar. U kunt dus altijd rekenen op ons. Reserveren gaat tegenwoordig echter vaker online. Dat kan zowel via onze website als via onze recent gelanceerde app. Boekt u via de app? Dan krijgt u 10% korting! Met de app is het bovendien zo dat u van tevoren al aan kunt geven waar je naartoe wilt, en de reis ook gelijk al kunt betalen! U hoeft dus geen cash geld meer mee te nemen als u op stap gaat. Via de app kunt u ook uw chauffeur, wagensoort en de prijs kiezen. Kiest u voor een luxere wagen? Dan betaalt u wat meer.

Betaalmogelijkheden

U kunt bij Haagsche City Tax met uw creditcard betalen, uw pinpas, of zelfs met iDEAL in de taxi. Als u vaker gebruik maakt van de Haagsche City Tax in Scheveningen kunt u er ook voor kiezen om een rekening aan te maken, en deze periodiek te betalen. Zo hoef je niet steeds bezig te zijn met het betalen van uw ritjes. Vooral handig voor bedrijven waarvan hun werknemers vaak met de taxi gaan.