070 - 3 830 830

Download de app en bestel makkelijk
en snel een taxi

Onze Haagsche City Tax App

Voor iPhone en Android

Onze Haagsche City Tax App is beschikbaar voor iPhone en Android. Wanneer u met regelmaat gebruik maakt van onze diensten kunt u zelf uw account activeren zodat uw telefoon uw persoonlijke reisplanner is.

Alle ritopdrachten ziet u in een overzichtelijke agenda en van zodra de taxi onderweg is naar het ophaaladres kunt u hem volgen op uw smartphone. De verwachte aankomsttijd en de details van het voertuig worden zichtbaar, en u kunt de aankomst volgen op de kaart.

De slimste manier om van A naar B te komen

Bestellen zonder te bellen en nooit meer onnodig wachten aan de telefoon, dat is een van de grote voordelen van het gebruik van onze mobiele app. Wellicht is de voornaamste reden om onze Haagsche City Tax App te gebruiken het voordelige tarief wat wij aanbieden.

De Haagsche City Tax App is de slimste manier om van A naar B te komen of uw luchthavenvervoer te boeken. Bestel snel via uw smartphone en er komt direct een auto met chauffeur naar u toe. Voer uw eindbestemming in en relax. Echt handig is dat de rit vooraf betaald kan worden via uw smartphone en u zonder cash op stap kunt gaan. Wanneer u op uw bestemming aankomt, hoeft u alleen maar uit te stappen.

planning

kantoor

Maak van elke rit een 5-sterren ervaring

Beoordeel uw chauffeur en geef anonieme feedback over de rit. Uw input helpt ons van elke rit een 5-sterren ervaring te maken. We maken ons sterk voor de veiligheid van onze klant en de chauffeur voor, tijdens en na elke rit. U weet altijd wie u ophaalt en de chauffeur weet ook wie hij zal vervoeren. Dus geen risico en zo hoort vervoer altijd te zijn.

U bepaalt de klasse vervoer, de wagensoort en de prijs

Of het nu voor werk is of gewoon voor de lol, met een luxe rit arriveert u in stijl. Wilt u uw budget onder controle houden, ook geen probleem. Dankzij de verschillende voertuigopties is er altijd voldoende ruimte voor al uw bagage wanneer u op weg bent naar de luchthaven. Altijd de rit die u wilt en de beste manier om uw bestemming te bereiken.

Download de Haagsche City Tax App

BOEK VIA ONZE APP EN KRIJG 10% KORTING

Apple store Goole play